za Vesti

Treću godinu zaredom lansiramo vas kroz vrelo letnje ubrzanje na fantastičan put do novih znanja jezika. Cilj je jasan – otvaranje novog horizonta i kreiranje novih mogućnosti.

Nemački, engleski, norveški, a i svi drugi jezici su vam na raspolaganju tokom jula i avgusta sa ubrzanim tempom od 3 ili 4 puta nedeljno. Početak kurseva je 1. jul ili kasnije, u zavisnosti od tempa formiranja grupa po nivoima.

letnji kursevi jezika

Letnji kursevi jezika – organizacija

Kako bismo postigli maksimalni učinak, broj časova standardnih i ubrzanih kurseva je potpuno isti, dok je samo razlika u intenzitetu. Prijave traju tokom celog juna, a i posle toga. Grupe će biti male, do 6 polaznika, a na kurs se kreće čim se prijavi dovoljan broj zainteresovanih polaznika.

Ukoliko biste se prošetali do nas, razgledali učionice u kojima ćete učiti i detaljno se raspitali o kursevima, tradicionalno organizujemo dan otvorenih vrata. Ponedeljak, 26. jun od 10:30 do 17:30, prijave su na event-u.

Opšte informacije letnjih kurseva nemačkog, engleskog i norveškog jezika pogledajte u tabeli:

Kurs
Engleski
Nemački
Norveški
Tempo nastave3 /4 puta nedeljno3 puta nedeljno3 puta nedeljno
TrajanjeOd 2 do 4 meseca 4 meseca svi nivoi4 meseca oba nivoa A1 i A2
Broj časovaOd 32 do 48 dvočasa 48 dvočasa,
96 časova
48 dvočasa
96 časova
Mesečna cena3.750,00 din/ 5000,00 din3.750,00 din7.500,00 din
  • Ukupna cena kursa je ista kao kod standardnog, samo je razlika u mesečnom iznosu zbog intenziteta

S obzirom na to da su najpopularniji kursevi nemačkog, engleskog i norveškog jezika, možete se informisati o uslovima ubrzanih kurseva za svaki od ovih jezika pojedinačno:

Ubrzani kurs nemačkog

Ubrzani kurs engleskog

Ubrzani kurs norveškog

Na raspolaganju smo vam za sve dodatne informacije. Prijava je putem online forme, sa napomenom da su u pitanju letnji kursevi jezika. Uvek nas možete pozvati na telefone 0184287700, 0628533779, 0603544419.

Iskoristite priliku i prijavite se za jedinstvene letnje kurseve jezika u Nišu. Vrelo, letnje ubrzanje od 1. jula! Očekujemo vas!

Prijava novih polaznika
Ime i prezime *

Kontakt telefon *

Email *

Izaberite jezik *

Izaberite nivo *

Vaša poruka *

Označite polje da biste poslali poruku *

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU