za Vesti

Ubrzani kursevi nemačkog jezika  na početnim nivoima (A1 i A2) su kursevi posebno namenjeni potrebama naših polaznika. Završićete jedan nivo za samo 4 meseca, što je dovoljan period za napredovanje u učenju uz redovan rad kod kuće.

Prijava na ubrzane kurseve nemačkog jezika traje tokom cele godine. 

Program ubrzanih kurseva je potpuno identičan programu standardnog kursa. Ne postoje razlike u obimu gradiva i nastavnim jedinicama, što ove kurseve čini posebno autentičnim.

Ubrzani kursevi nemačkog – karakteristike

Nastava ubrzanih kurseva se održava 3 puta nedeljno po 90 minuta. Termini su popodnevni i dogovaraju se unapred pre početka kursa. Za 4 meseca nastave završavate dva podnivoa, odnosno ceo nivo.

ubrzani kursevi nemačkog

Kurs nemačkog jezika na početnom nivou je najtraženiji kurs. O njemu i kursevima na ostalim nivoima se možete detaljno infomisati na stranici kurseva.

Ukoliko se brinete da ne možete da pohađate kurs jer menjate smene na poslu, za zaposlene polaznike postoji poseban sistem nastave. O tome možete više da se informišete kod nas u školi ili pozivom na broj 0603544419.

Prijavu za kurs nemačkog jezika možete poslati putem forme na sajtu, a ukoliko želite da nas kontaktirate to možete učiniti preko besplatne linije za fiksne telefone 0800 111551 ili na brojeve 0628533779 i 0603544419.

Showing 2 comments
 • Sonja Cvetkovic - Stojanovic
  Odgovori

  Postovani,

  Interesuje me cena ubrzanog kursa nemackog jezika za 4 meseci (3×90 min). Takodje me interesuje , da li se za 4 meseci zavrsava i A1 i A2 nivo?
  Hvala unapred,

  • Aleksandra Cvetković
   Odgovori

   Postovana cena ubrzanog kursa je 3750.00 na mesecnom nivou.
   Zavrsava se samo jedan nivo A1 ili A2 u zavisnosti koji je vas nivo znanja.
   Pozdrav Akademija Aleksandrija

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU