za Vesti

Treću godinu zaredom lansiramo vas kroz vrelo letnje ubrzanje na fantastičan put do novih znanja jezika. Cilj je jasan – otvaranje novog horizonta i kreiranje novih mogućnosti.

Ubrzani kurs norveskog upišite tokom juna, da biste u zavisnosti od nivoa kurs završili u toku jula, avgusta ili kasnije. Nastava se odvija 3  puta nedeljno po 90 minuta u grupi od minimum 5 polaznika, a upis je otvoren za nivoe A1, A2 i B1. Početak kurseva je 1. jul ili kasnije, u zavisnosti od tempa formiranja grupa po nivoima.

Ukoliko želite da dobijete besplatan vaučer sa popustom na letnje kurseve norveškog, dođite na dan otvorenih vrata 26. juna.

ubrzani kurs norveškog

Ubrzani kurs norveskog – organizacija

Kako bismo postigli maksimalni učinak, broj časova standardnih i ubrzanih kurseva je potpuno isti, dok je samo razlika u intenzitetu. Kurseve možete završiti za 2 do 4 meseca, u zavisnosti od toga da li upisujete samo A1, A2 ili oba nivoa. Nivo B1 skraćenim tempom traje ukupno 5 i po meseci. Detaljnije informacije su u tabeli.

Dostupni nivoi
A1, A2, B1
Dužina kursa po nivoima A1 i A22 do 4 meseca
Dužina kursa po nivou B15 i po meseci
Broj časova ukupno24, 48 ili 64 dvočasa
Broj časova nedeljno3
Trajanje časova90 minuta
Cena mesečno7.500 din

Nakon što odredite izaberete nivo, krećete na kurs i savladavate ono što je predviđeno za svaki od nivoa po Evropskom referentnom okviru (CEFR).

Na A1 i A2 nivoima norveskog jezika polaznici će savladati osnove norveškog jezika (čitanje, pisanje, razumevanje i komunikaciju) na početnom nivou i osnovnom nivou. Moći će da komuniciraju na norveškom u uobičajenim, svakodnevnim situacijama, da pišu i sporazumevaju se.

Na nivou B1 norveskog jezika je glavni akcenat na konverzaciji, te se nastava odvija uglavnom na norveškom jeziku. Na ovom kursu polaznici mogu da prate ozbiljne tekstove i konstruišu složene rečenice.

Prijava za ubrzani kurs norveskog je putem online forme, sa napomenom da su u pitanju letnji kursevi jezika. Uvek nas možete pozvati na telefone 018/428-77-00, 0628533779, 0603544419.

Vidimo se na danu otvorenih vrata!

Iskoristite priliku i prijavite se za jedinstvene letnje kurseve jezika u Nišu. Vrelo, letnje ubrzanje od 1. jula! Očekujemo vas!

Prijava novih polaznika
Ime i prezime *

Kontakt telefon *

Email *

Izaberite jezik *

Izaberite nivo *

Vaša poruka *

Označite polje da biste poslali poruku *

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU