za Vesti

Treću godinu zaredom lansiramo vas kroz vrelo letnje ubrzanje na fantastičan put do novih znanja jezika. Cilj je jasan – otvaranje novog horizonta i kreiranje novih mogućnosti.

Ubrzani kurs nemackog upišite tokom juna i jedan podnivo nemačkog jezika završite tokom jula i avgusta. Ukoliko se upišete na ceo kurs za samo 4 meseca ubrzanim tempom završavate ceo jedan nivo nemačkog jezika.

Nastava se odvija 3 puta nedeljno po 90 minuta u grupi od minimum 5 polaznika, a upis je otvoren za sve nivoe. Početak kurseva je 1. jul ili kasnije, u zavisnosti od tempa formiranja grupa po nivoima.

Ukoliko niste sigurni na kom ste nivou poznavanja nemačkog i želite da dobijete besplatan vaučer sa popustom na letnje kurseve, dođite na dan otvorenih vrata 26. juna.

ubrzani kurs nemačkog

Ubrzani kurs nemackog – organizacija

Kako bismo postigli maksimalni učinak, broj časova standardnih i ubrzanih kurseva je potpuno isti, dok je samo razlika u intenzitetu. Kurseve možete završiti za 2 do 4 meseca, u zavisnosti od toga da li želite da završite jedan podnivo ili ceo nivo. Detaljnije informacije su u tabeli.

Dostupni nivoi
A1, A2, B1, B2
Dužina kursa po nivou4 meseca
Dužina kursa po podnivou2 meseca
Broj časova ukupno48/96 časova
Broj časova nedeljno3
Trajanje časova90 minuta
Cena mesečno3750din

Nakon što odredite koji ste nivo, krećete na kurs i savladavate ono što je predviđeno za svaki od nivoa po Evropskom referentnom okviru (CEFR).

Na A1 nivou nemackog jezika polaznici će savladati osnove nemačkog jezika (čitanje, pisanje, razumevanje i komunikaciju) predviđene za ovaj nivo.

Na A2 nivou nemackog jezika se obnavlja gramatika i vokabular usvojeni na prethodnom kursu i nastavlja se učenje novih reči i složenijih gramatičkih konstrukcija. Komunikacija je bolja, sa mnogo vise reči.

Na nivou B1 nemackog jezika je glavni akcenat na konverzaciji, te se nastava odvija uglavnom na nemačkom jeziku. Na ovom kursu polaznici mogu da prate ozbiljne tekstove i komuniciraju opširno.

Na nivou B2 nemackog jezika očekuje se visok nivo konverzacije i razumevanja jezika, nastava je kompletno na nemačkom jeziku.

Prijava za ubrzani kurs nemackog je putem online forme, sa napomenom da su u pitanju letnji kursevi jezika. Uvek nas možete pozvati na telefone 018/428-77-00, 0628533779, 0603544419.

Vidimo se na danu otvorenih vrata!

Iskoristite priliku i prijavite se za jedinstvene letnje kurseve jezika u Nišu. Vrelo, letnje ubrzanje od 1. jula! Očekujemo vas!

Prijava novih polaznika
Ime i prezime *

Kontakt telefon *

Email *

Izaberite jezik *

Izaberite nivo *

Vaša poruka *

Označite polje da biste poslali poruku *

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU