za Vesti

Treću godinu zaredom lansiramo vas kroz vrelo letnje ubrzanje na fantastičan put do novih znanja jezika. Cilj je jasan – otvaranje novog horizonta i kreiranje novih mogućnosti.

Ubrzani kurs engleskog upišite tokom juna, da biste u zavisnosti od nivoa kurs završili u toku jula, avgusta ili kasnije. Nastava se odvija 3 ili 4 puta nedeljno po 90 minuta u grupi od minimum 5 polaznika, a upis je otvoren za sve nivoe. Početak kurseva je 1. jul ili kasnije, u zavisnosti od tempa formiranja grupa po nivoima.

Ukoliko niste sigurni na kom ste nivou poznavanja engleskog i želite da dobijete besplatan vaučer sa popustom na letnje kurseve, dođite na dan otvorenih vrata 26. juna.

ubrzani kurs engleskog

Ubrzani kurs engleskog – organizacija

Kako bismo postigli maksimalni učinak, broj časova standardnih i ubrzanih kurseva je potpuno isti, dok je samo razlika u intenzitetu. Kurseve možete završiti za 2 do 4 meseca, u zavisnosti od nivoa i tempa nastave. Detaljnije informacije su u tabeli.

Dostupni nivoi
A1, A2, B1, B2
Dužina kursa po nivou2 do 4 meseca
Broj časova ukupno64 do 96 časova
Broj časova nedeljno3 ili 4
Trajanje časova90 minuta
Cena mesečno3750/5000 din

Nakon što odredite koji ste nivo, krećete na kurs i savladavate ono što je predviđeno za svaki od nivoa po Evropskom referentnom okviru (CEFR).

Na A1 nivou engleskog jezika polaznici će savladati osnove engleskog jezika (čitanje, pisanje, razumevanje i komunikaciju) na početnom nivou..

 Na A2 nivou engleskog jezika se obnavlja gramatika i vokabular usvojeni na prethodnom kursu i nastavlja se učenje novih reči i složenijih gramatičkih konstrukcija.

Na nivou B1 engleskog jezika je glavni akcenat na konverzaciji, te se nastava odvija uglavnom na engleskom jeziku. Na ovom kursu polaznici mogu da prate ozbiljne tekstove preuzete iz britanske štampe ili nekog sličnog izvora.

Na nivou B2 engleskog jezika očekuje se visok nivo konverzacije i razumevanja jezika, nastava je na engleskom jeziku. Ukoliko želite da ovaj nivo savladate sa profesorkom iz Amerike, pogledajte kurseve koje organizujemo.

Prijava za ubrzani kurs engleskog je putem online forme, sa napomenom da su u pitanju letnji kursevi jezika. Uvek nas možete pozvati na telefone 018/428-77-00, 0628533779, 0603544419.

Vidimo se na danu otvorenih vrata!

Iskoristite priliku i prijavite se za jedinstvene letnje kurseve jezika u Nišu. Vrelo, letnje ubrzanje od 1. jula! Očekujemo vas!

Prijava novih polaznika
Ime i prezime *

Kontakt telefon *

Email *

Izaberite jezik *

Izaberite nivo *

Vaša poruka *

Označite polje da biste poslali poruku *

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU