za Vesti

Do kraja maja nas očekuje početak nekoliko grupa za nemački i norveški jezik, prvenstveno na početnim nivoima. Formiranje grupa je u toku, a vi se možete prijaviti putem telefona i naše online forme.

nemački i norveški jezik

Nemački i norveški jezik – karakteristike kurseva

Trenutno su u formiranju dve grupe na početnom A1 nivou nemačkog jezika – jedna ubrzana i jedna standardna. Ubrzani kurs nemačkog jezika traje 4 meseca, tempom 3 puta nedeljno gde kurs traje kontinuirano bez podele na podnivoe.

Standardni kursevi se dele na 2 podnivoa, A1/1 i A1/2. Svaki podnivo traje 3 meseca tempom od 2 puta nedeljno. Više o karakteristikama početnog nivoa nemačkog možete pročitati u ovom tekstu.

Kurs norveškog jezika na početnim nivoima je specifičan jer se u našem centru nivo A1 i A2 pohađaju u kontinuitetu u trajanju od 6 meseci. Nije moguće pohađati samo A1 nivo, zbog  koncepta kursa. Grupa koja je u formiranju je za standardni kurs, a postoji mogućnost ubrzanih i vikend kurseva, za koje je do sada bila velika potražnja.

Ukoliko vam zanima demonstracija onoga što ćete učiti od samih profesora i naših polaznika, klik na video za nemački i norveški jezik.

 

 

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU