za Vesti

Jedinstveni kursevi engleskog B2 i C1 u Nišu! U saradnji sa profesorkom engleskog jezika i lingvistike Alaine nudimo specijalnu mogućnost da kurseve engleskog jezika na B2 i C1 nivou pohađate isključivo na engleskom jeziku. Trajanje oba kursa je po 6 meseci, standardnim tempom od 2 dvočasa nedeljno.

Imaćete jedinstvenu priliku da ceo kurs slušate na američkom engleskom, od nekog ko je native speaker i plus diplomirani anglista. Kursevi će biti po našim programima, ali isključivo na engleskom jeziku, gde će te na svakom času intenzivno vežbati govor i razumevanje engleskog jezika.

Kursevi engleskog B2 i C1 – organizacija

Engleski jezik na nivoima B2 i C1 podrazumeva da je komunikacija između polaznika i profesora isključivo na engleskom jeziku. Međutim, u zavisnosti od grupe kandidati koji su B2 nivo će morati da polažu usmeni test kako bismo bili sigurni da bi mogli da pohađaju ovaj specijalizovani kurs.

Grupe na nivoima B2 i C1 su u formiranju, a s obzirom na to da su u narednom periodu aktuelni letnji, ubrzani kursevi postoji mogućnost da i ovaj specijalizovani kurs bude ubrzan. To podrazumeva nastavu od 3 dvočasa nedeljno. Odluka o tempu kursa je na samim polaznicima kursa. Više o nivima B2 i C1 možete pročitati na stranicama posvećenim ovim nivoima.

Način prijave za specijalizovane kurseve engleskog je preko naše online forme za prijavu sa naznakom da se prijavljujete za kurs sa profesorkom iz Amerike.

Let’s speak English like an American!

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU