za Vesti

S obzirom na to da se približavamo preliminarnoj rundi HIPPO takmičenja, koja će se održati u subotu u našem centru, važno je da kandidati dobiju osnovna uputstva o toku takmičenja i načinu popunjavanja testova. Dolazak na takmičenje je 10-15 minuta pre početka, a vreme polaganja za vašu grupu možete pogledati u tabeli .

HIPPO takmičenje 2017 uputstvo

HIPPO takmičenje 2017 uputstvo

HIPPO takmičenje 2017 uputstvo

  1. Kandidati sa sobom moraju da ponesu ID broj koji su dobili od svojih nastavnika ili prepisali sa sajta. Najbolje je da broj bude zapisan na papiriću.
  2. Kandidati na stolu mogu da imaju samo hemijsku i drvenu olovku.
  3. Testove koje dobijaju mogu da popunjavaju i ispisuju. Odgovore na pitanja unose na zasebnom obrascu i to isključivo ZAOKRUŽIVANJEM i ZATAMNJIVANJEM KRUGA. Taj obrazac predaju profesoru, kao i testove pre nego što napuste učionicu u kojoj se takmiče.
  4. Na obrascu kandidati upisuju HIPPO nivo, datum rođenja i ID broj i veoma je važno da to popune pre početka takmičenja, u čemu će im dežurni profesori pomoći.
  5. Mobilne telefone je potrebno ugasiti pre početka takmičenja.
  6. Drugi deo takmičenja je slušanje, gde se kandidatima sa diska pušta zadatak, pa je potrebno da budu pažljivi u tom delu takmičenja, jer se ne ponavlja slušanje.

Koordinatori takmičenja će biti dostupni pre početka takmičenja da kandidate odvedu do učionice. Brojevi telefona su: Marija 0628533779 i Aleksandra 0603544419.

Škola se nalazi u ulici Jovana Ristića 2a, zgrada Aleksandrija (Trg Kralja Aleksandra gde su Pravni i Ekonomski fakulet). Neophodno je da svi kandidati dođu do prijemne kancelarije škole. Ona se nalazi u prolazu kroz pomenutu zgradu, preko puta pekare Bata Bane. U istom prolazu je i Komercijalna banka.

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU