O školi stranih jezika Akademija Aleksandrija

U školi stranih jezika Akademija Aleksandrija ideja vodilja jeste kvalitetno i moderno učenje stranih jezika, sa ciljem postizanja najboljih rezultata po završetku kurseva. Nakon skoro 4 godine postojanja, prolaženja kroz nekoliko faza razvoja, shvatili smo koji je najbolji način za usvajanje jezika. Kao najvažnije izdvajamo prilagođavanje vama i vašim potrebama u skladu sa našim pravilima i strukturom kurseva.

Na raspolaganju su vam preko 10 jezika, grupna i individualna nastava, specijalizovani, ubrzani i tematski kursevi. Naša politika ogleda se u stvaranju kvalitetnih i dugoročnih odnosa, pa su timski duh i dobro raspoloženje odlika svih zaposlenih.

Šta nam je najvažnije?

Na putu ka ostvarenju naše misije, ne bismo mogli bez vas, koji i sami morate puno raditi i truditi se kako biste stekli praktično upotrebljivo znanje jezika.

Čime se ponosimo?

Kada posle višemesečnog zajedničkog iskustva zadovoljni polaznici izađu sa naših kurseva, ostvare svoje želje u kojima smo i mi imali udela, ostaju reči zahvalnosti koje nas ispunjavaju ponosom. Završavamo jednu etapu i započinjemo novu sa svakim novim kursom, sa svakim novim polaznikom.

Tim

 • Dušan Žikić
  Dušan Žikić CEO
 • Marija Grujić
  Marija Grujić Menadžer
 • Aleksandra Cvetković
  Aleksandra Cvetković PR Menadžer

Postanite deo našeg tima

Naši prijatelji

O nama
olgica_andric_sudski_prevodilac
 • "Oduvek mi se dopadaju nordijske zemlje i nordijska mitologija, a osnovni cilj mi je da proširim svoje znanje učenjem jezika, što sam ovde i uspela."

  Marijana Vićentijević
  Marijana Vićentijević Polaznica
 • "Želim da upišem osnovne studije u Oslu, a ova škola mi je omogućila široka znanja o jeziku i olakšala svakodnevnu komunikaciju sa Norvežanima, što se pokazalo u raznim situacijama."

  Nikola Stevanović
  Nikola Stevanović Polaznik
 • "Saradnja profesora sa polaznicima je najbolja moguća. Hoće da pomognu u svemu što je potrebno.  Zadovoljna sam saradnjom, druženjem sa polaznicima u jednoj od najboljih škola u gradu."

  Katarina Miskovski
  Katarina Miskovski Polaznica

Želite da naučite strani jezik ili da usavršite i utemeljite znanje?

Učenje jezika odvija se po nivoima poznavanja jezika prema Evropskom referentnom okviru (CEFR) na grupnoj i individualnoj nastavi.

Ostanite obavešteni o dešavanjima u Aleksandriji

Prijavite se na mailing listu i mi ćemo vas povremeno obaveštavati o popustima, promocijama i ostalim dešavanjima koje pripremamo.

Kontakt

Nismo tu sada ali možete nam poslati email i javićemo se što pre.

Nije čitljivo? Promenite slova. captcha txt

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU