KURSEVI U PONUDI

  • Individualni standardni – A1, A2, B1, B2 (6 meseci)
  • Individualni ubrzani – A1, A2, B1, B2 (odredjuje polaznik)

DATUMI UPISA

  • Stalni prijem polaznika
  • Veliki upis: od 15. januara do 15. februara i od 15. avgusta do 15. oktobra

PREDAVAČI

  • A.Popović

Individualni kursevi ruskog jezika u Akademiji Aleksandrija

Kome su namenjeni?

Fleksibilni termini, tempo koji odredite, profesor samo za vas i nepotrebno ograničavanje vremenskim rasporedom časova grupa su karakteristike individualne nastave ruskog jezika zbog kojih mnogi ne razmišljaju o razlikama u cenama u odnosu na grupnu nastavu. Ipak, najvrednije od svega je to što je posvećenost profesora maksimalna, a samim tim i veća mogućnost korigovanja grešaka tokom učenja jezika u trenutku kada one nastaju.

Kada ste polaznik individualne nastave, vreme u kojem će se časovi održavati određujete vi, u dogovoru sa upravom škole. Uglavnom je većina termina dostupna, i prepodne i popodne, kao i vikendom. Ukoliko vam studije ili posao određuju slobodno vreme, švedski jezik možete učiti onda kada vama odgovara. Posebno je velika prednost individualne nastave za one koji menjaju smene na poslu i koji ne bi mogli da preciziraju određeno vreme održavanja nastave niti da se prilagode grupi.

Kako su organizovani?

Individualna nastava je možda najpogodnija za izbor željenog tempa kursa ruskog jezika, jer možete da idite na ubrzane kurseve prilagođene vama i vašim potrebama. Grupe za učenje na ubrzanim kursevima se teže formiraju, pa ukoliko je neophodno da što pre savladate neki nivo ruskog jezika, na individualnoj nastavi možete gotovo od sutrašnjeg dana započeti kurs. Takođe, broj nedeljnih časova je vaša odluka, koju donosite u zavisnosti od toga da li jezik želite da savladate brzo ili želite da standardnim tempom usvajate novi jezik.

U našoj školi pre početka kursa u dogovoru određujemo tempo nastave, dužinu trajanja, ukupan broj časova i cenu kursa na mesečnom nivou.

Vrste individualnih kurseva

Individualni-standardni – nastava se odvija uobičajenim tempom dva puta nedeljno po standardnom programu.

U tabeli su predstavljene karakteristike kursa nemačkoi jezika za početnike A2.

Dostupni nivoi
A1, A2, B1, B2
Dužina kursa po nivou4
Broj časova ukupno64
Broj časova nedeljno4, 2 puta po 2
Trajanje časova90 minuta

*Dužina trajanja kursa se može smanjiti ili povećati zbog specifičnosti rada profesor-polaznik, u zavisnosti od toga kako polaznik individualne nastave savladava gradivo.

Individualni-ubrzani – tempo nastave je ubrzan, pohađa se više časova na nedeljnom nivou i akcenat je na smanjenju vremenskog trajanja kursa.

Dostupni nivoi
A1, A2, B1, B2
Dužina kursa po nivouOdređuje polaznik
Broj časova ukupnoOdređuje polaznik
Broj časova nedeljnoOdređuje polaznik
Trajanje časova90 minuta

Želite da se prijavite?

ODREDITE NIVO

NIVOI UČENJA

KURSEVI U PONUDI

Želite da naučite strani jezik ili da usavršite i utemeljite znanje?

Učenje nemačkog jezika odvija se po nivoima poznavanja ovog jezika prema Evropskom referentnom okviru (CEFR) na grupnoj i individualnoj nastavi.

Ostanite obavešteni o dešavanjima u Aleksandriji

Prijavite se na mailing listu i mi ćemo vas povremeno obaveštavati o popustima, promocijama i ostalim dešavanjima koje pripremamo.

Kontakt

Nismo tu sada ali možete nam poslati email i javićemo se što pre.

Nije čitljivo? Promenite slova. captcha txt

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU