za Blog

Verujemo da se pitate da li je moguće prijaviti se na kurs u bilo koje doba godine ili samo za vreme opšte poznatih upisnih rokova:u januaru i septembru. To je i često pitanje koje nama polaznici postavljaju, jer očekuju da ćemo ih pozvati da krenu na kurs samo u tom vremenskom periodu.

Za vas koji ste upućeni, a i za vas koji niste, kursevi u našem centru kreću čim se prijavi dovoljan broj polaznika. Minimum je 5 polaznika za grupnu nastavu za bilo koji jezik, pa je to jedini uslov da se grupa formira i krene.

Prijava na kurs jezika – veći upisni rokovi

Tokom većih upisnih rokova, januar-februar i avgust-septembar, formiranje grupa je u većem obimu, pa se zbog toga stiče utisak da se samo tada i upisuju kursevi. Nama se grupe formiraju na mesečnom nivou. Tako se za nemački na početnom nivou grupa formira barem jednom mesečno, za engleski takođe, dok se za norveški, švedski grupe formiraju u proseku na 2 meseca.

Prilikom prijave na kurs u našem centru dobijate informaciju koliko je vremena u proseku potrebno da se grupa formira, što vam saopštavamo na osnovu broja prijavljenih. Taj vremenski okvir formiranja grupe je svakako najviše određen tempom prijave kandidata na kurs.

Nakon vaše prijave i formiranja grupe, određujemo nedeljne termine nastave i obaveštavamo vas o tome. Kada se svi kandidati izjasne, zakazujemo termine potpisivanja ugovora i prvog časa. Time se ceo proces zaokružuje i vi krećete na kurs!

Ukoliko imate nekih pitanja možete nam pisati na mejl [email protected]

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU