za Blog

Jedna od najvažnijih opcija koju smo uključili na sajtu jeste online testiranje, bez kog se ne može, s obzirom na to da je većina naših polaznika neke od jezika već učila ranije. Online testiranje služi da vam pomogne da se pozicionirate na nekom od nivoa željenog jezika. Na osnovu urađenog testa, profesor određuje nivo koji biste trebali da pohađate.

Naši potencijalni polaznici svakodnevno popunjavaju ulazne testove, pa smatramo da je potrebno dati par naznaka u vezi načina i namere popunjavanja.

Online testiranje – 3 stvari koje treba znati

Prvo, jedini razlog zbog kojeg treba popunjavati online test jeste taj što se time ujedno i prijavljujete za kurs jezika u našoj školi. Ovo su testovi provere znanja pre upisa i mi svakog ko uradi test tretiramo kao potencijalnog polaznika. Znači, popunjavanje testova iz želje da bez razloga proverite nivo poznavanja nekog jezika nije poželjno.

Drugo, nije potrebno da se pripremate za test i da obnavljate gramatiku pre nego što pristupite popunjavanju. Testovi služe da vas pozicioniraju na osnovu trenutnog znanja jezika, pa je važno uraditi ih bez prethodne pripreme. Svaki test ima gramatički deo i deo sa vokabularom.

Treće, s obzirom na to da su testovi dodati preko formi na sajtu, može se desiti da se u toku prekucavanja i dodavanja pitanja potkrala neka greška. Važno nam je da to ispravimo, pa ste slobodni da nam na greške ukažete slanjem mejla na [email protected].

Spremni ste da testirate svoje znanje jezika? Pratite link.

Ostavite komentar

UNESITE KLJUČNU REČ I PRITISNITE 'ENTER' ZA PRETRAGU